contacteer mij

Mia van den Bosch

Contactformulier

Ik ben zeer actief op Facebook en ik heb een blog, die u misschien wilt volgen. Ik heb geen Twitter-account, dus je ook contact met mij op dat. Als je een blog hebt, controleer het dan. Als je dat niet doet, dan denk ik dat het goed is om te beginnen. Stuur me een briefje en ik kom binnen 24 uur terug.

Ik ben bloggen sinds 2012. Ik ben al een blogger voor bijna 10 jaar waarin ik meer dan 3 boeken heb gepubliceerd. Mijn boeken zijn in het Nederlands en ik heb ook een Engelse versie, die in het Duits is. Sommige daarvan zijn in het Engels vertaald, maar zijn nog niet gepubliceerd. Mijn Engelse vertalingen zijn zeer succesvol geweest, omdat ze een goede hoeveelheid tekst in het Engels hebben en er niet veel Duitstaligen zijn. Als u een Duitse spreker en wilt een boek of twee te lezen, zou ik stel voor dat u om te kijken naar mijn Duitse blog. Ik heb een boek over hoe borstvoeding te geven in een luier, dat werd gepubliceerd door Teckel.

Neem altijd een waterfles, een fles melk en een handdoek mee. Het kan moeilijk zijn voor mij om borstvoeding te geven als ik uitgeput en moe ben. Soms kan ik geen plek vinden om borstvoeding te geven of het duurt even voordat ik er ben. Een handdoek is de beste oplossing om me te helpen om comfortabeler in de auto. Ik kan niet tegen de stress van de drive als ik moe ben en ik moet rusten. Het comfort van een baby hangt ook af van hun stemming en slaappatronen.

Dus het kan heel belangrijk zijn voor een nieuwe moeder om er zeker van te zijn dat ze een goede nachtrust voor de baby heeft.

Toen ik een nieuwe moeder was, had ik geen idee hoe ik mijn baby in slaap moest houden. Dus probeerde ik hem slaapveilig te houden met slechts een paar ideeën en ideeën die ik overtuigd was. Maar pas toen mijn dochter werd geboren, begon ik echt voor hem te voelen en echt oplossingen te vinden om hem 's nachts gelukkig en gezond te houden.

Openingstijden