Over Mia van

Mia van den Bosch

Mijn vader zei altijd dat ik vanaf mijn kindertijd moest beginnen met de verpleging. Maar ik kon het niet. Nu leer ik het te doen. Ik denk dat het belangrijk is voor kinderen om vroeg te beginnen met borstvoeding, zodat ze de tijd hebben om te leren en een veilige omgeving te hebben. Ik denk dat het belangrijk is voor ons om borstvoeding te ondersteunen, omdat we weten dat het moeilijk kan zijn, soms is het moeilijk. Ik denk dat het een goede zaak is voor iedereen. In het Nederlands noemen we het "hij maar te rechts en de een te nieuwe zorg". Dat wil zeggen dat wij de kinderen steunen, omdat zij degenen zijn die ons kunnen helpen.

Hoe ben je moeder geworden?

Ik ben geboren in 1983. Ik was een meisje in de tijd dat jongens nog meisjes waren. De jongens mochten niet gezien worden op hetzelfde moment als de meisjes op school. Ik wist dat ik wilde mijn dochter borstvoeding te geven en ik deed het hele "Ik wil mijn kleine meisje borstvoeding geven" ding. Op een dag kreeg ik een enorme reactie toen ik de baby met de moedermelk zag.

Ik heb veel ervaring omdat mijn eerste twee baby's uitsluitend borstvoeding kregen. Het is geweldig! Het is niet alleen borstvoeding het is ook waardoor ze een geweldige slaapervaring. Het is erg rustgevend en zo geruststellend om je baby 's nachts bij je te hebben. Het is een geweldig idee om dit te doen met je vrienden of geliefden en delen met hen. Ik had een paar slapeloze nachten na de bevalling en het was erg moeilijk om te slapen toen ik mijn derde had. We hebben geprobeerd een paar verschillende borstvoeding kussens, maar niets is echt goed voor mijn baby's. Onze vorige was een zacht schuim. Maar het was moeilijk om er op te verpleging. Het belangrijkste ding voor een zogende kussen is om te helpen uw baby krijgen zo veel mogelijk slaap, zodat hij / zij zal opgroeien tot een gezonde en gelukkige baby. Ons huidige kussen is een schuimmatras en is veel zachter om op te slapen.

Mijn Ebook, die heet, "Borstvoeding Kussen" bevat alles wat je wilt weten over borstvoeding kussens en nog veel meer. Het is zo nuttig voor ons dat het is vertaald in zes talen, waaronder Engels.

Er zijn vele manieren om borstvoeding kussens te maken. U bijvoorbeeld kiezen uit een verscheidenheid aan stoffen, materialen en kleuren. In mijn ervaring, het grootste voordeel van borstpompen is dat ze u helpen om sneller te pompen zonder het ongemak van het pompen van moedermelk, vooral als je gewoon gebruiken de borstpomp. Borstpompen laten je ook de borsten voelen in een eerder stadium van het borstvoedingsproces, wat erg belangrijk is voor mij om te doen, omdat ik ze veel eerder kan voelen dan mijn broer. Mijn favoriete manier om te pompen is met een pomp voor de pomp en voor de fles. Op deze manier kan ik pomp in de privacy van de badkamer, en kan mijn hand gebruiken voor comfort.

Toen ik deze blog in 2018 begon, dacht ik dat het een goede manier zou zijn om moeders te helpen en onze ervaringen met borstvoeding te delen met het publiek.

Ik ben begonnen met een heleboel verzoeken om ouders te helpen met borstvoeding te ontvangen en ik ben echt enthousiast voor de toekomst van deze blog. De reden waarom ik begon deze blog was dat ik wilde mijn eigen ervaringen te delen en ook een aantal ideeën te delen met andere ouders. Ik ben zeer gepassioneerd over borstvoeding vanwege de gezondheidsredenen en omdat het een kwestie die is zeer belangrijk voor mij. Borstvoeding is voor mij meer dan alleen voedsel. Als ik in de buurt van andere moeders, ze altijd vertellen me dat hun baby's hebben een gelukkig, gezond en gelukkig leven. Dat is echt het belangrijkste. Het kostte me een tijdje om de juiste manier te vinden om mijn ervaring te delen en om te laten zien hoe moeders de juiste oplossingen voor de slaapproblemen van hun baby te vinden. Na het vinden van de juiste formule om mijn baby te voeden, had ik wat twijfels over deze formule.