Blitze kidz zijn natuurlijk altijd bereikbaar. Al-tijd. Daarom kunnen échte blitze kidz niet zonder powerbank. Laat daarom een powerbank bedrukken voor alle kinderen op je school. Nu wil je natuurlijk niet dat ze hun mobieltjes in de klas gebruiken, maar ook de tablets en laptops draaien prima op goede powerbanks. Wanneer je een powerbank bedrukken laat, geef je aan de kinderen door dat ook voor jou de moderne techniek erg belangrijk is.

Een powerbank bedrukken voor opdrachten onderweg

Wanneer je je klas er op uit stuurt om bijvoorbeeld een museum te gaan bezoeken en daar een verslag over te schrijven, wil je dat ze dat ook echt doen. En tegenwoordig gaan die kinderen heus niet meer op pad met een blocknote en een potlood of pen. Ze nemen hun laptop mee, zodat ze in één keer hun verslag kunnen maken. En daarvoor hebben ze wel genoeg stroom nodig. Een powerbank bedrukken lost alvast dat deel van het probleem op. De kinderen zullen niet meer op zoek hoeven naar een stopcontact. Ze kunnen echt het museum gaan bekijken. Een powerbank bedrukken is een ideale oplossing voor de smoesjes van “mijn laptop was leeg” of “ik kon geen stopcontact vinden”.

Kinderen goed bereikbaar dankzij powerbank bedrukken

Een powerbank bedrukken is ook voor ouders een geruststelling. Kinderen zullen bij nog een paar procent batterij op hun mobiel eerder nog even gaan Snapchatten dan dat ze hun ouders bellen. En als ze dat dan willen doen, dan is de mobiel leeg. Om dat te voorkomen kun je een powerbank bedrukken laten. Deze zal er in ieder geval voor zorgen dat de kinderen even kunnen bellen of een berichtje sturen als ze later zijn dan gepland.

Een powerbank bedrukken is saai!

De techniek is misschien niet heel interessant (je kiest een powerbank uit, upload het logo, betaalt en wacht op de levering). Maar een powerbank bedrukken is verder zéker niet saai. Powerbanks zijn er in allerlei soorten en maten. Wat denk je van een powerbank met zuignappen? Je kan dan je telefoon er gewoon aan vast plakken. Waardoor de powerbank ook in je tas goed blijft laden. Er zijn ook powerbanks die tegelijk dienst doen als telefoonstandaard. Er is zelfs een powerbank beschikbaar die eruit ziet als een retroradio. En die is niet alleen maar powerbank, maar ook een speaker voor je mobiel. Je kunt dus ook met een powerbank serieuze punten scoren bij de blitze kidz!