Op ieder kinderfeest heb je weer hetzelfde probleem: hoe pak ik het feest zo origineel mogelijk aan. Laat eens een rugzakje bedrukken voor alle feestgangers. Je hebt dan een origineel cadeautje waar de kinderen ook nog eens iets aan hebben.

Een rugzakje bedrukken voor een verjaardagsfeestje

Helemaal bij de wat jongere kinderen is zelf knutselen nog altijd erg in trek bij kinderfeestjes. Je kunt daarom een rugzakje bedrukken laten met bijvoorbeeld een foto van de jarige. Laat dan het rugzakje verder versieren tijdens het feestje. Zorg voor glitterstiften, textielstiften en andere decoratiespullen. Zo heb je ook gelijk een bedankje voor aan het einde van het feestje. Je kunt ook een rugzakje bedrukken laten en dit als goodie bag meegeven aan het einde van het feestje. Zo hebben de kinderen een leuke en ook bruikbare herinnering aan de feestelijke middag en de jarige.

Een rugzakje bedrukken voor een schoolfeest

Als je school een feest te vieren heeft is het leuk als je daar ook echt even mee uitpakt. Het budget voor dit soort feesten is vaak maar laag, daarom is een rugzakje bedrukken echt een uitkomst. Hoe meer rugzakjes bedrukken hoe goedkoper ze per stuk worden. Je kunt er bijvoorbeeld het logo van de school op plaatsen of zelfs de reden van het feest. Bijvoorbeeld het zoveel-jarig bestaan. Ook hier kun je de kinderen met kleur- en glitterstiften hun eigen rugzakje laten versieren. Zo heeft iedereen hetzelfde rugzakje, maar toch net weer even anders.

Een rugzakje bedrukken voor pasen

Een rugzakje bedrukken voor pasen? Ja echt, het is een fantastisch idee. Als jij met je speeltuinvereniging een zoektocht naar paaseieren organiseert, wil je natuurlijk wel dat die paaseieren heel overkomen. Zo’n mandje staat leuk, maar is niet altijd even praktisch. Laat daarom eens een rugzakje bedrukken met het logo van de speeltuin- of buurtvereniging. De kinderen kunnen hun paaseieren dan rustig zoeken en in het rugzakje plaatsen. Ze kunnen het rugzakje op hun rug hangen als ze op de fiets naar huis gaan.

Rugzakje bedrukken: de mogelijkheden zijn eindeloos

Je kunt variƫren in alle opties: de maat van het rugzakje, de sluiting van het rugzakje, het materiaal van het rugzakje. Maar ook in kleur, kwaliteit, hengsels en bedrukking. Je kunt op de site zien dat er altijd een rugzakje beschikbaar is dat aan jouw specifieke eisen voldoet. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, zij weten alles op het gebied van rugzakjes bedrukken!