Terwijl ik test

Mia van den Bosch

We willen ervoor zorgen dat we nog steeds hoge normen en een duidelijke definitie voor "borstvoeding kussen" om consumenten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Om u een overzicht te geven van wat we hebben gedaan en waarom we doen wat we doen, hier is onze laatste update en analyse. Een paar jaar geleden hebben we een kussen gemaakt om onze klanten te helpen met borstvoeding. We waren toen heel specifiek. We gebruikten alleen zacht polyester kussen. Hoewel dit een effectief hulpmiddel voor een korte periode van tijd was, wilden onze cliënten een kussen dat met alle soorten stoffen kon worden gebruikt. In antwoord op deze behoefte hebben we het Luxe Soft polyester kussen gemaakt. Echter, we vonden het kussen was niet beschikbaar voor aankoop in alle landen. Dus besloten we om een meer open benadering te kiezen voor de ontwikkeling van onze producten. We ontwierpen dit kussen met de hulp van een paar vrienden die ervaring hebben met het maken van kussens. Na een jaar hard werken, zijn we trots om onze eerste release te presenteren.

Mia's nieuwe kussen heeft twee aparte lagen.

Het doel is om u te helpen beslissen over de beste borstvoeding kussen dat geschikt is voor u en uw baby.

Voor ons is het 'beste' borstvoedingskussen er een die u de best mogelijke ondersteuning en comfort biedt. We willen de beste manier vinden om uw baby te ondersteunen en te ondersteunen met een van de beste borstvoeding kussen keuzes voor vrouwen en baby's die er zijn. Voor deze wedstrijd moet je een idee bedenken om deze kussens mogelijk te maken. Dit is hoe het gaat werken. Je meedoen aan deze wedstrijd door ons een e-mail te sturen op blitzekidz [at] gmail dot com met je idee. De beste ideeën zullen worden gekozen en een jury bestaande uit vrouwen en baby's die borstvoeding geven zal deze ideeën beoordelen en becommentariëren. De winnende kussens worden bekroond met een badge. De eerste baby die meedoet aan de wedstrijd ontvangt een gratis exemplaar van het nieuwe, verbeterde kussen en een van onze juryleden, Mia Van den Bosch, zal een bericht sturen op twitter om de winnaar bekend te maken.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen wij u verzekeren dat wij de beste in de industrie zijn. We zijn voortdurend het veranderen van onze productlijn, en werken aan nieuwe, betere borstvoeding zakjes die zal je een meer borstvoeding-vriendelijke en beter opgeleide gebruiker te creëren. We willen u graag gratis testmonsters en een gratis volledige terugbetaling geven voor het geval u om welke reden dan ook vragen, zorgen of zorgen heeft, en dat is waar u in komt! Het voorbeeldpakket bevat een aantal gratis producten om weg te geven, om u aan te moedigen deel te nemen, en het restitutiebedrag hangt af van hoeveel u het product in een dag zou gebruiken, om bij uw individuele gebruik te passen. Als u de terugbetaling wilt, dan bent u van harte welkom om de sample pack en het ongebruikte product bij ons terug te sturen voor een volledige terugbetaling op een tijdige wijze, omdat we u graag helpen de beste borstvoedingervaring te bereiken.

Op het eerste gezicht lijkt dit kussen veel te hebben. Het heeft een zachte, gladde, en pluizige gevoel dat ziet en voelt zeer vergelijkbaar met een verpleegkundige kussen. De achterkant van het kussen is glad en glad ook, en heeft een paar extra plooien over de top. Dit lijkt misschien een geweldig idee voor borstvoeding, maar dit kussen is niet zo absorberend als uw natuurlijke verpleegkundige kussen. Het kussen heeft een zacht, fluweelachtig gevoel en voelt niet zo dicht en stijf aan als een traditioneel verpleegkussen. Het mist ook het comfort van een zachte, absorberende, maar niet dik verpakte verpleegkundige kussen, en kan een impact hebben op uw slaapcyclus. Echter, dit kussen kan een van de beste waarde borstvoeding kussens beschikbaar voor u op dit punt, dus als je niet in een haast om een verpleegkundige kussen te kopen, dit is een geweldig alternatief.

Te vaak mensen het gevoel dat als het goed genoeg is voor hen moet het goed genoeg zijn voor hun baby's. Wij geloven dat borstvoeding voor iedereen is, maar we geloven ook dat het goed is voor baby's. We hebben meer dan 50 verzorgingskussens bekeken en dit is wat we vonden.

Hoe kies je de juiste babyverzorging kussen voor uw baby

Er is iets bijzonders aan verpleegpads die je misschien nog nooit eerder bent tegengekomen, zoals een verpleegkussen. Sommigen van hen zijn ontworpen met uw baby in het achterhoofd, sommige van hen zijn gemaakt om u een comfort en ondersteuning, terwijl uw baby verpleegkundigen. Daarom kiezen we altijd de beste verzorgingskussens die comfortabel en ondersteunend zijn voor uw baby. We weten ook dat comfort een probleem kan zijn voor een baby met een speciale behoefte, dus we hebben ook een lijst met functies opgenomen die deze verzorgingskussens perfect maken voor je baby.

Als u van plan bent op het gebruik van een verpleegkundige kussen, moet u zich ervan bewust dat veel verpleegkunde pads kan een andere vorm of ontwerp hebben.