Wat is belangrijk bij het kopen van borstvoeding kussen?

Mia van den Bosch

de baby. Daarom ben ik begonnen met de blog over borstvoeding kussen.

Als een moeder die borstvoeding haar zoon voor ongeveer vijf jaar (op dat moment was hij bijna 9 maanden oud), ik denk altijd dat borstvoeding kussens zijn meer geschikt voor baby's met kleine magen. Im Unterschied zu Lattenbodem Bossflex 600 Elektrisch Verstelbaar kann es daher spürbar wirkungsvoller sein. Er zijn een heleboel dingen die je doen om ervoor te zorgen dat uw baby wordt gevoed alleen moedermelk, maar ik zal een post over dit binnenkort schrijven. Ik ben zo blij om te zien dat de baby nu eet en wakker wordt en ik hou van hoeveel melk hij zuigt uit zijn kleine buik. De eerste dag dat de baby moedermelk wordt gevoed door een verpleegster, begint hij aan de borst te zuigen. Het kost tijd om te wennen aan zuigen, dus het is goed dat je helpt om baby wennen aan zuigen en geven hem melk. Ik denk dat hij het leuk zal vinden. Je hebt misschien gemerkt dat de baby begint te zetten zijn mond op de tepel. Dit zal de hoeveelheid melk die hij kan zuigen te verhogen, en je zult een baby die nu geeft je veel melk te zien! Ik ben heel blij voor hem. Dus ik ben enthousiast over de toekomst van borstvoeding, want het betekent dat ik in staat zal zijn om meer van mijn tijd te geven aan deze prachtige ervaring voor mijn baby. Wat zijn borstvoeding kussen? Na het geven van hem een fles of twee per dag, baby begint aan te komen. Hij groeit nu sneller dan wanneer dan ook. Nu wordt hij op de leeftijd dat hij wil verzorgen. Zoals je misschien denkt, wat is er gebeurd? Dit is er gebeurd! Ik heb op een dieet dat heeft me toegestaan om niet alleen te stoppen met borstvoeding, maar ik heb mijn totale vetinname teruggebracht tot minder dan 10% van mijn pre-zwangerschap gewicht (ik wist niet dat ik kon hebben verloren meer dan 10%). Mijn lichaam heeft dat allemaal gedaan! Ik heb veel pijn gehad, maar het was omdat ik zoveel andere problemen had. Ik ga je niet al die informatie geven, maar ik zal je een verhaal vertellen dat deze week is gebeurd. Het gebeurde toen ik ruzie had met mijn man, en ik zei: "Weet je, ik ga drie dagen stoppen met borstvoeding," en mijn man antwoordde door te zeggen: "Waarom?" Ik antwoordde: "Ik wil weten waarom, waarom? Mijn lichaam zegt dat ik het nodig heb, dus ik moet borstvoeding geven." Mijn man zei toen: "Wat wil je, je wilt dat ik stop omdat je niet blij met me bent?" Ik antwoordde: "Het zal makkelijker voor me zijn als je me opgeeft en niet meer naar mijn dokter gaat om gecontroleerd te worden op borstkanker, of op je moeder. Dies ist erstaunlich, vergleicht man es mit borstvoedingskussen. Ik zal stoppen als je dat doet." Op dat moment vertelde mijn lichaam me: "Je geeft geen borstvoeding, en je bent niet tevreden met de baby die je hebt. Je moet borstvoeding geven. Je hebt geen andere opties. Dus laat me je uitleggen waarom je borstvoeding moet geven." Ik legde toen uit dat ik meer problemen zou hebben als mijn lichaam niet het gevoel op deze manier en mijn borsten waren pijn. Ik legde mijn man uit dat ik niet wist wat ik anders met hem aan moest. Hij vertelde me toen dat ik niet erg gevoelig voor hem was. Ik antwoordde dat hij me het gevoel gaf dat ik dat was. Ik zei dat ik de blog zou verlaten, en hij zei dat hij het begreep. Hij verliet me, maar gaf borstvoeding niet op.