Wat zijn borstvoeding kussen?

Mia van den Bosch

"Het soort dat ik gebruik voor borstvoeding". Folglich ist es mit Sicherheit hilfreicher als Fleece Badjas Met Capuchon. En ik krijg altijd dezelfde reactie: "Maar ik heb al een moedermelk kussen". Dus, mijn vrienden, dat is mijn antwoord op die vraag!

Ik weet dat je misschien niet graag me dit te zeggen, maar moedermelk is ook bekend als moedermelk, verpleging, verpleging kussen, verpleegkundige kussensloop of verzorgingsmatras, evenals andere namen zoals melk kussen, melk matras, melk kussensloop en verzorgingsbed. Dus als je een Amerikaan (of een Engels persoon) en je bent met behulp van een van deze termen, bent u waarschijnlijk met behulp van een moedermelk kussen.

Nu weet ik dat borstmelk kussen wordt gebruikt in Nederland en in andere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en vele anderen. Sehen Sie den Etos Matrasbeschermer Vergleich an. In Denemarken gebruiken ze het ook. In Nederland noemen ze het "beknappie" ("moedermelkmatras"). Het enige andere land dat het gebruikt is de Republiek Congo, want ik heb geen idee wat de andere namen zijn (zoals "moedermelk matras").

Zoals ik altijd tegen mensen zeg: "Laten we ons eigen bed opmaken!" :)

Ik ben ook met behulp van deze naam, want het betekent "pusheen", want er is ook een pusheen in de titel. Het betekent "moedermelk matras". Het is ook een Duitse naam die "pusheen" betekent, maar het wordt niet gebruikt om borstmelkkussen in Duitsland te verkopen. Ik heb nog nooit gezien vermeld op de website van een moedermelk bedrijf. Deze "pusheen" heeft hetzelfde geluid als een wc-bril.

Dus ik kan niets zeggen over de oorsprong van de naam "moedermelk kussen" in Duitsland. Und das mag doch erwähnenswert sein, im Vergleich mit borstvoedingskussen vergelijk Ik wil ook niet een naam die de kopers van dit kussen kan verwarren gebruiken. Maar ik hoop dat ik je kan overtuigen dat borstmelk kussen geen wc-bril is. Het enige dat waar is, is dat het bedrijf "Breastmilk Pillow" lijkt te verkopen een moedermelk kussen dat een stoel en een wc-bril in het heeft. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van deze borstvoeding kussen in Duitsland, u het bestellen op deze website. Maar je moet ongeveer € 60-90 betalen voor dit borstvoedingskussen. Dus het zal niet gemakkelijk zijn om dit moedermelk kussen te kopen voor de prijs die ze verkopen voor in hun catalogi. Maar er is nog een borstvoeding kussen dat beschikbaar is voor aankoop hier. Dat is een product van een Amerikaans bedrijf genaamd "Tutti Frutti". Het ziet eruit als een kussen met borstvoeding. Maar de reden dat ik heb besloten om te schrijven over deze moedermelk kussen is omdat veel ouders zijn op zoek naar een manier om borstvoeding kussen te kopen en hun baby is niet in staat om borstvoeding te geven. Veel ouders zijn ook op zoek naar een moedermelk kussen dat hun baby slaperig kan maken. Zo velen van hen gaan door dezelfde problemen die ik ging door, die zijn: